RF 70-200mm F2.8 L IS USM

3 449.00 €

CANON RF 70-200MM F2.8L IS USM on paindlik, kvaliteetne ja ülikompaktne F2.8 telefotosuumobjektiiv, milles on ühendatud viieastmeline pildistabilisaator, mis pakub suurepäraseid tulemusi ka käest hoides, kuni 0,7 m teravustamist ja kiiremat automaatteravustamist.

•F2.8
•Asfäärilised ja UD-elemendid
•Kompaktne ning kerge
•5-astmeline kujutisestabilisaator
•Kaks Nano USM mootorit
•Objektiivi juhtrõngas
•L-seeria

Kompromissitu disain ja vapustav pildikvaliteet
Kompromissitu disain ja vapustav pildikvaliteet
See suure jõudlusega F2.8 telefotoobjektiiv on üks kolmest Canoni põhilisest RF-objektiivist. Kompaktsesse korpusesse peidetud objektiiv pakub vapustavat pildikvaliteeti ja saab hakkama mis tahes olukorras.

Diskreetne ja varjatud võimetega objektiiv
Vaadake, kuidas auhinnatud reklaami- ja elustiilifotograaf Matthew Joseph avastab objektiivi RF 70-200mm võimekust, peaaegu hääletut tegevust ning vapustavat teravustamise täpsust nii fotode kui ka videote jäädvustamisel.

Praktiline ja üldotstarbeline professionaalne objektiiv
See objektiiv on tõeline tööhobune, pakkudes pidevat F2.8 ava kogu 70–200 mm fookuskauguse vahemikus. Ideaalne reisi-, loodus-, uudis- ja spordifotode jäädvustamiseks.

Kindel ja hea reageerimisvõimega
Esmakordselt on Canoni objektiivis kaks Nano USM mootorit, mis tagavad kiire ja vaikse pideva teravustamise, mis on ideaalne nii fotode kui ka videote jäädvustamiseks.

Suurepärane L-seeria optiline kvaliteet
Selle suumobjektiiviga hakkab objektiivide jõudluses uus ajastu – 5-astmeline pildistabilisaator, 9-labaline ava, asfäärilised ja Super UD elemendid, SWC ja Super Spectra vääristus.

Täiustatud L-seeria konstruktsioon
Seda L-seeria objektiivi on täiustatud ilmastikukindluse ja fluorkattega, mis kaitseb seda tolmu ja vee eest. Lisaks aitab kuumuskindel värv hoida objektiivi külmana ka kuumades tingimustes.

Realiseerige oma loominguline nägemus
EOS R süsteem hõlmab kõiki EOS-süsteemi eeliseid ja lisaks laiendab objektiivide valikut ning pakub täielikku ühilduvust olemasolevate adapteriga EF- ja EF-S-objektiividega, Speedlite’i välkude ja lisatarvikutega.