i1Basic Pro 2

i1Basic Pro 2 on taskukohane ja professionaalne spektraalne värvimõõtelahendus, mida on lihtne kasutada ning mis hõlmab kõike, mida vajate kohandatud profiilide loomiseks oma monitoride jaoks. See hõlmab ka PANTONE® värvihaldurit digitaalsete värviteekide haldamiseks ning värvide valimiseks.

i1Basic Pro 2 abil saate luua kiiresti ja lihtsalt kohandatud monitoriprofiile, mis tagavad, et vaadatavad värvid on tõetruud. Uue i1Profiler tarkvara abil, mis hõlmab oma eelkäijate i1Match, ProfileMaker ja MonacoPROFILER parimaid funktsioone, saate valida kõrgekvaliteetsete, täpsete ja kohandatud värviprofiilide loomiseks tavalise, viisardipõhise või täpsema kasutajaliidese vahel.

Funktsioonid
• Järgmise põlvkonna i1Profiler tarkvara kõikide tänapäevaste monitori- ja projektoritehnoloogiate kalibreerimiseks ja profileerimiseks, k.a LED ja laia värvigammaga LCD-ekraanid
• Hankige ümbritseva valgustuse andmed, et luua optimaalsed monitoriprofiilid värvikriitliste tööde kuvamiseks
• Sobitage kõik töörühmas kasutatavad monitorid rühmaprofiilidega
• Kõrgkvaliteetsed projektoriprofiilid oma tööde täpseks esitamiseks suurel ekraanil
• Hankige spot-värve pea igalt pinnalt – ideaalne loovaks disainiks või brändiprojektide jaoks
Hoidke oma PANTONE teegid ajakohasena, täpsena ning valmis Adobe® ja Quark® loovate rakendustega kasutamiseks kaasasoleva PANTONE Color Manageri abil


Versiooniülendused
Hakake lihtsalt kasutama versiooni i1Publish Pro 2 Upgrade, mis lisab printerite (RGB, CMYK, CMYK + mistahes 4) profileerimise ja kvaliteedihalduse funktsioonid, samuti digiprojektorite ja –kaamerate profileerimise võimalused.

Tooteid samast grupist…

Calibrite ColorChecker Display Pro

X-rite Eye-One Photo LT

i1Basic Pro 2

i1Photo Pro 2

X-Rite i1Publish Pro 2

X-rite i1iO (2 Gen.)