NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


Focus Enhancements FireStore FS-4 ProHD 100GB

Väga kompaktsed ja õhukesed FS-4 HD ja FS-4 Pro HD seeria seadmed sobivad kasutamiseks suvalise DV/HDV kaameraga, millel on Firewire väljund. FS-4 HD salvestaja suudab salvestada nii DV- kui ka HDV-striimi otse sisemisele kõvakettale. Seadme võib paigaldada nii kaamera lisatarvikute tallale kui ka vööle. 100GB kõvakettale mahub kuni 7,5 tundi HDV1080i vormingus videomaterjali.

• 7,5 tundi DV videot
• 7,5 tundi HDV1080i videot
• 10 tundi HDV720p videot

Valgustatud ekraani ning mugava menüüsüsteemiga salvestusseade on suurepärane kaaslane sõltumatule filmikunstnikule, kes töötab DV või HDV vormingutega. FS-4 HD seadmel on ka 6 sekundine vahemälu, mis tagab, et väärtuslikud kaadrid saaksid alati jäädvustatud.

Focus FS-4 HD suhtleb kaameraga kasutades ainult Firewire liidest, kust liigub salvestajasse nii video, heli, ajakood kui ka salvestuse juhtimine. Niimoodi on võimalik salvestada üheaegselt nii kassetile kui ka kõvakettale.

FS-4 HD puhul pole vaja kassetilt video arvutisse salvestamist või mälukaardilt kopeeritud failide ümberkodeerimist, sest seade töötab ka tavalise Firewire kõvakettana. Lihtsalt filmi, ühenda FS-4 HD arvutiga ning alusta monteerimist.

FS-4 PROHD mudelid toetavad ka Quicktime HDV vormingut ning valikut lisavormingut DV salvestuse tarbeks.

Sellel FS-4 PROHD mudelil on standardvarustuses 180 minutine liitiumaku

Sobib toodetele

HV20

HV30

LEGRIA HV40 (demokaamera müügis)

XH A1

XH A1s

XH G1

XH G1s

XL H1

XL H1A

XL H1S

XL1

XL1s kere

XL1s, FU500, 16x zoomobjektiiv

XL2

XM1

XM2