Canon
Tasapindskaneerimise sõlm 201

Tasapindskaneerimise sõlm 201

1 523.99 €

Kiire valikuline A3 tasaskanner sobib suurepäraselt köidetud või õrnade andmekandjate jaoks

• Suure jõudlusega A3-formaadis tasaskanner
• Skannige A3-formaadis andmekandjaid vaid 3,5 sekundiga
• Sujuv ühenduvus imageFORMULA-skanneritega*
• Erakordsed pilditöötlusfunktsioonid
• Sujuv kahe skanneri kasutamine, ühe faili käsitsemine
• Sobib suurepäraselt köidetud ja õrnade dokumentide jäädvustamiseks

Suur jõudlus teie tootlikkuse tõstmiseks

Tasapindskaneerimise sõlm 201 pakub kiiret A3-formaadis skannimist kiirusel kuni 3,5 sek ja punktitihedusega 200 dpi. Tänu Canoni LED-valgusallika tehnoloogiale saate kiiresti alustada, sest soojenemisele aega ei kulu. Olles kord juba DR-skanneriga ühendatud, saate kasutada kiire pakkskannimise eeliseid koos kiire A3-formaadis tasaskanneri kasutusega. Sellega hoiate väärtuslikku aega kokku ja suurendate tootlikkust.

Paindlik materjalikasutus

Tasapindskaneerimise sõlm 201 sobib ideaalselt mitmesuguste andmekandjate skannimiseks, nagu raamatud, arveraamatud ja õrnad dokumendid, olles suurepärane valik valitsusasutustes, raamatukogudes, ehitustööstuses ja kontorite üldosakondades kasutamiseks.

Laiendage DR-skanneri jõudlust tänu sujuvale skannimisele

Canon imageFORMULA-skannerite ja tasapindskaneerimise sõlme 201 vaheline sujuv ühendus võimaldab rohkem skannimist juhtida, optimeerides ühe toiminguna nii automaatse dokumendisööturi kui ka tasaskanneriga jäädvustamise. Skannige eri formaate üheks dokumendifailiks ja saatke see hõlpsalt otse eri sihtväljunditesse, sh e-posti, kaustadesse ja populaarsetesse andmehaldusrakendustesse. Skannerite nutikas suhtlus väljendub selles, et A3-formaadis tasaskanner hakkab skannima, kui tuvastab, et ühendatud DR-skanneri sööturis ei ole paberit.

Juhtimise tõhustamine täiustatud pilditöötluse abil

Tasapindskaneerimise sõlm 201 hõlmab mitmeid esmaklassilisi pilditöötlusfunktsioone, sealhulgas nutikat ümbritseva valguse kompenseerimise režiimi, mis võimaldab kasutajatel avatud kaanega skannida ning sellegipoolest suurepärase kvaliteediga kujutisi saada. See on väärtuslik tootlikkuse tõhustamise viis, kui on vaja skannida kiiresti suuri dokumendimahtusid. Ühtlasi on sellel DR-skanneri pilditöötlusfunktsioonid, nagu automaatne formaadituvastus ja kiiva kujutise korrigeerimine ning MultiStream, mis tagavad teile alati kvaliteetsed skannid.

Kompaktne, stiilne ja vastupidav

Tasapindskaneerimise sõlm 201 on õhukese, elegantse ja kompaktse disainiga, samas kui selle korpus on A3-formaadis paberist vaid pisut suurem. Seega saab seda hõlpsalt nii pikemaks ajaks töölauale paigutada kui mittekasutamisel eest ära panna.

* DR-M160, DR-6030C, DR-6050C, DR-7550C, DR-9050C, DR-X10C (kavandatav ühilduvus).

Sobib toodetele

DR-6030C

DR-6050C

DR-7550C

DR-9050C

DR-G1100

DR-M1060

DR-M160

DR-M160 II

DR-X10C

Tooteid samast grupist…

Kott skannerile

Tasapindskaneerimise sõlm 201

Paberiveorullide komplekt 100K

Paberiveorullide komplekt 200K

Kott skannerile P-208

Lehtede eralduspadi P-208

SX-DS-4000U2 Printer/Skanner server Silex

USB kaabel skannerile P-215

Paberiveorullide komplekt DR-M1060

Passi skaneerimise vaheleht

Paberiveorullide komplekt 100K

A4 skaneerimise vaheleht